Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Els contes de març

25 de febr. 2013

Els contes de març



La biblioteca us proposa tres hores del conte per a públics ben diferents:

Hora del conte per a caganius: La Maleta dels Bebès
Dissabte 16 de març, a les 12 h.
A càrrec de Gisela Llimona
Abans de néixer, dintre de la mare, ja se senten veus, sons, tonades... La Maleta dels Bebès també conté veus, sons, cançons... en forma de conte, que és el que poden sentir els nadons per boca de Gisela Llimona i acompanyats amb els moviments, les carícies, els somriures i l'escalfor dels pares, les mares, els avis, els germans... En un ambient reduït en què els protagonistes seran la literatura i els infants.
Per a infants de 0 a 3 anys
Places limitades. Cal inscriure's prèviament.

Les flors del Sàhara: contes per la pau al Sàhara
Dilluns 18 març, a les 19 h.
Presentació del llibre a càrrec dels seus autors Marta Fos i Miquel Cartró, de la il·lustradora i conta-contes Mònica Piñol i de Nabt Lehbib, infant sahrauí. 
Aquest llibre conté tres relats sobre la realitat que viuen els infants sahrauís als campaments de refugiats, a les zones alliberades pel Front Polisario i al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. El llibre vol fomentar els valors solidaris i l'empatia cap als infants, tan vulnerables en els conflictes armats, i despertar una nova sensibilitat activista i solidària cap al poble sahrauí.
Activitat familiar adreçada a infants a partir de 7 anys

Hora del conte Lletraferit
Divendres 22 de març, a les 18 h.
A càrrec de Sandra Rossi
Explica la protagonista que quan era petita anava de vacances a casa dels seus avis i de l’oncle Vicente. Era una casa al mig del bosc, molt gran, plena d’habitacions i misteris que li encantaven. Però el misteri més gran de tots era una habitació, un lloc on els seus pares i els seus avis li deien que estava prohibit entrar. “És l’estudi de l’oncle Vicente” deien, “no el podem molestar!” La curiositat la rosegava: havia d’esbrinar què s’amagava darrera d’aquella porta tancada. Un dia va decidir obrir-la... i sabeu què hi va trobar?
Per a infants a partir de 3 anys

Recordeu, pares, mares i adults que acompanyeu els infants, que totes les activitats tenen l'aforament limitat i per assistir-hi us demanem puntualitat. 
Us convidem a la lectura de les recomanacions a les hores del conte, per tal d'aconseguir, entre tots, el millor ambient per a infants i adults durant aquestes sessions.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada