Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Aquest estiu fes-te cuiner!

18 de jul. 2016

Aquest estiu fes-te cuiner!

Us hem preparat dues lectures molt suculentes per aquest estiu:

Escarlatina, la cocinera cadáver de Ledicia Costas i amb il·lustracions de Víctor Rivas, i

Aquests dos llibres tan diferents tenen una cosa en comú, tots dos parlen de la passió per la cuina i de com fer receptes molt divertides i bones a casa! Esteu preparats per cuinar aquest estiu? Doncs aquí teniu la descripció dels dos ingredients que us proposa la biblioteca!

“Si el teu aniversari coincideix amb el Dia dels Difunts, prepara't per a una sorpresa mortal." Això és el que li passa a Román Casas, que somia amb ser un prestigiós xef i demana un curs de cuina pel seu desè aniversari. En el seu lloc rep un taüt negre amb les instruccions per activar a Escarlatina, una cuinera del segle XIX i el seu inseparable Lady Horreur, una esgarrifosa aranya amb accent francès.

Els tres nous amics i el gat Dodoto viatgen a bord del Mortibus fins a l’inframón , on els morts viuen (bé, és un dir) sota l'imperi d’Amanito, un sinistre tirà. Així arrenca una odissea de mort on no falten ingredients d'aventura, misteri i molt d'humor.”

“Pel camí hem après que cal “menjar coneixement per alimentar la creativitat", que el coneixement és la "gasolina" de la imaginació: com més coneixement, més lluny arriben i més lliures són totes dues. El que passa és que cada vegada que fas un viatge pels camins de la imaginació és gairebé impossible no ensopegar amb els personatges i els mons de Disney, Marvel, Pixar i Star Wars.

A T'ho explico a la cuina, Ferran Adrià et descobreix tot el que necessites saber sobre gastronomia i t'ofereix més de 60 receptes fàcils, creatives i molt màgiques per elaborar en família.”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada