Us hem preparat dues lectures molt suculentes per aquest
estiu:
Escarlatina,
la cocinera cadáver de Ledicia Costas i amb il·lustracions de Víctor Rivas,
i
T'ho
explico a la cuina : cuina amb la imaginació de Ferran Adrià de Ferran
Adrià i altres autors.
Aquests dos llibres tan diferents tenen una cosa en comú,
tots dos parlen de la passió per la cuina i de com fer receptes molt divertides
i bones a casa! Esteu preparats per cuinar aquest estiu? Doncs aquí teniu la
descripció dels dos ingredients que us proposa la biblioteca!

Els tres nous amics i el gat Dodoto viatgen a bord del
Mortibus fins a l’inframón , on els morts viuen (bé, és un dir) sota l'imperi
d’Amanito, un sinistre tirà. Així arrenca una odissea de mort on no falten
ingredients d'aventura, misteri i molt d'humor.”

A T'ho explico a la cuina, Ferran Adrià et descobreix tot el
que necessites saber sobre gastronomia i t'ofereix més de 60 receptes fàcils,
creatives i molt màgiques per elaborar en família.”
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada