Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Les Maletes de la Zum Zum

7 de nov. 2011

Les Maletes de la Zum Zum

La Biblioteca Torras i Bages inicia un pla de foment de la lectura amb les escoles de Vilafranca

Aquest curs escolar s’inicia amb un nou projecte que s’està duent a terme gràcies a la col•laboració de la Biblioteca Torras i Bages i les escoles del municipi. Es tracta de la posada en marxa de LA MALETA DE LA ZUM-ZUM, un pla per a fomentar la lectura entre els més petits, just a l’edat en què la descobreixen. Al llarg del curs, tots els nens i nenes de primer curs de primària de Vilafranca tindran l’oportunitat de rebre a les seves cases – durant una setmana- una maleta plena de material de la biblioteca (llibres, revistes, cds, vídeos i dvds) per tal que tota la família en gaudeixi. En total s’han posat en marxa 20 maletes per les 10 escoles de primària del municipi i participaran un total de 20 mestres i més de 500 alumnes.

Aquest projecte té com a finalitat incentivar el gust per la lectura, tant dels infants com dels pares, d’una forma senzilla i propera, alhora que es donarà a conèixer la biblioteca i els seus serveis. També esdevindrà una eina facilitadora per a realitzar activitats en família.

El pla també inicia un vincle de col•laboració entre la biblioteca i les escoles, tot treballant conjuntament per un objectiu comú i en un entorn proper.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada