Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Ha arribat una nova estrella a la sala infantil

22 de nov. 2016

Ha arribat una nova estrella a la sala infantil

Com molts de vosaltres ja sabeu, la sala infantil de la biblioteca compta amb un petit racó on hi hem ajuntat tots aquells àlbums il·lustrats que ens han fet brillar els ulls només de veure’ls! Aquest racó s’anomena Les estrelles de la Sala infantil, i  podem trobar-hi llibres que pel seu format, il·lustració, edició, text o qualsevol altre detall, ens han semblat petites joies literàries.


Fa pocs dies ens ha arribat un d'aquests llibres. De seguida vam tenir molt clar que el seu lloc era al raconet de les estrelles. A continuació us deixem amb una breu descripció.

Mentre fora neva, Alícia juga als escacs amb la seva gateta Kiti i medita sobre com serà el món a l’altra banda del mirall penjat a la paret del menjador. Se sorprendrà al comprovar que el pot travessar. A l’altre costat l’espera una altra partida d’escacs. Aquesta vegada, però, jugarà amb les seves pròpies regles: allà les flors parlen, els unicorns es barallen amb els lleons, el temps avança sense sentit.. Tot és possible al món del revés.  

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada