Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Al llit, horribles!

30 de maig 2012

Al llit, horribles!

A la Cèlia li costa molt dormir. Té por i tem els monstres que viuen al bosc. Abans d’anar a dormir la mare li explica que no ha de tenir por, que el Sufi, el seu gat, estarà al seu costat i la protegirà de tots els perills que puguin sorgir.

Just en el moment en que la Cèlia tanca els ulls comença un viatge fantàstic cap a un bosc on es trobarà amb “els horribles”. El Sufi, que és molt valent, no dubta ni un instant en enfrontar-se a bruixes i ogres per tal de protegir a la Cèlia i aconseguir el seu objectiu: que tothom dormi.

Un llibre divertit amb personatges simpàtics, que transmeten energia positiva i alegria prenent un protagonisme absolut en la història. Una il·lustració neta, càlida amb fons neutres que permeten al lector concentrar-se en els personatges protagonistes facilitant la lectura i la seva comprensió.

Si el tema del llibre no destaca per la seva originalitat, en tant que ha estat tractat àmpliament al llarg de la història de la literatura infantil i juvenil, podem destacar que aquest tarannà positiu que impregna la història facilita el tractament del tema mostrant situacions des d’un punt de vista divertit i còmic.

Isabelle Bonameau
Sant Joan Despí : Corimbo, 2010

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada