Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Pirates als Bibliobusos Castellot i Montau

11 d’oct. 2012

Pirates als Bibliobusos Castellot i Montau

Un any més, amb la tardor, arriba el programa de foment de la lectura adreçat als infants dels bibliobusos El Castellot i Montau, enguany amb una campanya dedicada als pirates, personatges fascinants del nostre imaginari. Durant les campanyes deixem llibres al voltant del tema escollit, recollim en un quadern idees i activitats perquè les escoles les duguin a terme, fem una selecció de recursos electrònics i animem els infants a buscar informació del que més els interessi relacionat amb la nostra proposta. A més, per dinamitzar la proposta, portem un petit espectacle per tots els municipis servits pel bibliobús.
 
L’any 2011 el programa de foment de la lectura dels bibliobusos va incloure diferents campanyes per a infants amb un total de 111 actuacions i una assistència de més de 15.200 persones.
 
L’espectacle al voltant del qual gira la campanya és El pirata Tastacirc, creació de la companyia Tot Circ per al programa dels bibliobusos. Es tracta d’un espectacle de petit format amb l’artista Miquel Montiel dalt de l’escenari. Miquel Montiel combinarà tècniques de pallasso i de circ per recrear en clau d’humor el món dels pirates.

Informació sobre l’espectacle, l’artista, el calendari d’actuacions i el material per a les escoles al portal de la Biblioteca Virtual.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada