Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Felicitats, Joana Raspall!

28 de juny 2013

Felicitats, Joana Raspall!


Del 4 al 24 de juliol 
Exposició ESCALETA DE VERSOS. Joana Raspall, graó a graó

Amb motiu del centenari del naixement de Joana Raspall, el ClijCAT ha creat una exposició adreçada al públic familiar, escoles i biblioteques, que abasta les obres que ha escrit per a infants. El material exposat brinda l'ocasió de conèixer més de prop l'autora i admirar la naturalitat i riquesa verbal dels seus poemes.

Joana Raspall i Juanola és una de les primeres autores que escriu poesies per a infants en català. Neix l’1 de juliol de 1913 a Barcelona, encara que als tres anys es trasllada amb la seva família a Sant Feliu de Llobregat, on ha viscut sempre i on encara viu a l’actualitat. L’exposició és un passeig, per la vida i l’obra de la poetessa, a través dels seus poemes per a infants.

I també, al llarg de tot el mes de juliol, la biblioteca comptarà amb LA MALETA DE LA JOANA, on hi trobareu diferents objectes i lectures per tal de conèixer més a fons la Joana Raspall i la seva obra. 
Els casals d’estiu i esplais tenen la possibilitat de programar una visita especial per a grups, que es duran a terme els matins del mes de Juliol. Demaneu informació a la Sala Infantil per concertar la visita.

I us deixem amb el reportatge dedicat a la Joana, realitzat per TN Produccions...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada