Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Casals d'estiu a la biblioteca!

18 de jul. 2013

Casals d'estiu a la biblioteca!

Per segon any consecutiu, la biblioteca Torras i Bages ha obert les seves portes als casals d'estiu de Vilafranca. Enguany s'han realitzat 12 visites escolars amb infants des de P2 i fins a 6è de primària amb els alumnes del Casal d'Estiu de Sant Ramon de Penyafort.

Ha estat una experiència magnífica!

Els nens i nenes de P2 a P5 han realitzat quatre sessions de lectura ben diferents: la primera dedicada a la temàtica dels llibres, la segona centrada en els contes tradicionals, la tercera al voltant de la personalitat de la Joana Raspall i les seves poesies, i finalment, la quarta, dedicada a la Festa Major de Vilafranca.

I per als infants de primària... Club de lectura del "Petit Vampir"! Cada setmana hem llegit un fragment d'aquesta novel·la de l'Angela Sommer-Bodenburg i en acabat s'ha dut a terme una activitat relacionada amb la lectura. L'últim dia ens vàrem disfressar de vampirs i vam menjar llaminadures de dents i un tub de gelatina vermella (com la sang).

Moltes gràcies al personal docent de l'escola, monitors i voluntaris per acompanyar-nos en aquestes activitats i per facilitar-nos tan la feina.

Us deixem amb un recull gràfic d'aquestes visites: CASALS D'ESTIU A LA BIBLIOTECA 2013

Bon estiu!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada