Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Un viatge a les emocions

2 d’ag. 2013

Un viatge a les emocions

Els fundadors de la Fundació ÀMBIT i creadors de l’ecologia emocional, Jaume Soler i Mercè Conangla, publiquen una innovadora proposta perquè infants, pares i mestres es converteixin en ‘ecologistes emocionals’, persones que treballin de manera decidida i responsable per ser millors persones, deixar un món millor als qui els seguiran i ajudar a créixer els altres.

Exploradors emocionals (Ed. Parramon) ens endinsa en un apassionant viatge per territoris molt diferents que ens ajudaran a connectar amb el nostre món interior i potenciar el procés d’autoconeixement a través de la força de la metàfora. Per embarcar-nos-hi haurem de comptar amb un equipatge ple d’emocions útils per afrontar les diferents situacions que també ens depara el viatge de la vida. Aquest llibre il·lustrat ofereix un enfocament nou i revolucionari en l’educació emocional dels infants proposant activitats pràctiques que conviden a la reflexió, el desenvolupament de la creativitat, a compartir experiències i a passar de la reflexió a l’acció de millora.

Mercè Conangla i Jaume Soler són els creadors de la Fundació Àmbit de Barcelona, una organització no lucrativa que des del 1996 es dedica a proporcionar formació, assessorament i recursos per al creixement personal i la gestió emocional. Dos dels seus projectes més innovadors són la creació d’ÀMBIT Universt@rtdelviure i el Màster d’Ecologia Emocional. Les seves investigacions i treballs, enquadrats en el marc de la psicologia humanista i de la gestió emocional, els van portar a desenvolupar l’any 2002 el concepte d’ecologia emocional. Han publicat una quinzena de llibres de gran èxit divulgatiu.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada