Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: En Norman i l'Arthur, dos nous amics t'esperen a la biblio

24 de set. 2013

En Norman i l'Arthur, dos nous amics t'esperen a la biblio



El Alucinante mundo de Norman / dirigida per Chris Butler y Sam Fell
En Norman Babcock és un nen d’onze anys té el do de veure i parlar amb els morts, de la mateixa manera que la seva estimada àvia. Per això és el marginat del poble, acusat d’inventar històries de fantasmes per cridar l’atenció.
Un dia l'oncle Prenderghast li revela que una antiga maledicció està a punt de fer-se realitat, i que el Norman és l'únic que pot evitar-ho. Arriba el dia en que en Norman es veu en la difícil situació d’aturar la maledicció d’una horripilant bruixa, que amenaça d’omplir la localitat de morts vivents.

Arthur Christmas : Operación regalo / [dirigida per] Sarah Smith
Com és possible que en Santa Claus sigui capaç de repartir tots els seus regals en una sola nit? Estem a punt de descobrir-ho... i és que tots els Nadals, al Pol Nord, es duu a terme un autèntic pla estratègic i ple de tecnologia que ajuda a que res falli aquella nit. El problema arriba quan l'Arthur, el seu fill més jove, perd un dels regals.... Per ell, aquest error amenaça amb posar fi a la màgia del Nadal. Amb l’ajuda del seu avi, un jove elf rebel, un vell trineu i uns rens sense entrenar, l'Arthur s’embarca en una missió esbojarrada per entregar aquest últim regal.
 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada