Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Un món d’emocions als bibliobusos

18 de set. 2013

Un món d’emocions als bibliobusos


Programa de foment de la lectura dels bibliobusos El Castellot i Montau.

Com cada any els bibliobusos presenten el programa de promoció de la lectura especialment adreçat als infants dels municipis de l'Alt Penedès i el Garraf on els bibliobusos presten servei, enguany amb una campanya centrada en les emocions i sentiments que pot despertar la lectura i  fent èmfasi en l’acte comunicatiu que representa la silenciosa trobada entre l’autor i el lector.
El programa consta d’un espectacle de petit format que va acompanyat d’uns lots de llibres que es presten a les escoles i una proposta d’activitats.  
L’espectacle d’aquest any és Viatges de paper, creació de Marcel Gros (marcelgros.com),  un pallasso poeta i filòsof que s’enfronta a preguntes molt complicades amb la seva particular barreja d’intel·ligència, tendresa, humor i enginy. Reflexionarà com només ho pot fer tot un pallasso, sobre el desig de comunicar, l’aparició de l’escriptura, la trobada amb els llibres... La primera actuació tindrà lloc el dijous 3 d’octubre a les 10.30 h al nucli de La Múnia de Castellví de la Marca.  
Informació sobre l’espectacle, l’artista, el calendari d’actuacions i el material per a les escoles a http://bibliotecavirtual.diba.cat

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada