Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Els objectes màgics existeixen!

2 d’oct. 2013

Els objectes màgics existeixen!


Un cop iniciat el curs, us proposem una lectura que ens allunya de la rutina per aterrar de ple en la màgia. La trastienda Batibaleno és un d’aquells llibres que enganxa des del principi. 

¡Pasen y vean los Almacenes Batibaleno, tienda de objetos y artilugios mágicos regentada por las siete familias!

Finley McPhee, un noi de 13 anys a qui no li agrada estudiar i només gaudeix de l’aire lliure pels voltants del seu poble natal, Applecross, te una gran col·lecció d’objectes trobats a la platja. La seva imaginació s’allibera amb aquests petits tresors que la mar li fa arribar. El pare de Finley, tip de les campanes del seu fill a l'escola, el porta a casa del reverend perquè el posi a treballar durant tot l’estiu. Així és com comença a repartir la correspondència del seu poble. Un dia arriba una carta dirigida a un lloc misteriós: La botiga Batibaleno, un establiment ple de singulars i antiquíssims objectes màgics. Des de fa segles, set famílies es van tornant (cada 99 anys) per administrar el negoci i ha arribat el moment de que la família Lily n’agafi el relleu. En Finley coneixerà aquesta família peculiar, però sobretot, la seva filla Aiby. I amb ella s’endinsarà en el món dels grans misteris, els objectes màgics i els gegants enigmàtics.

Primer títol d'una nova saga d'aventures de Pierdominicco Baccalario, autor de la sèrie Ulisses Moore (que porta més de 250.000 exemplars venuts). Una història de màgia, endevinalles i aventures, amb il·lustracions en blanc i negre, que els joves lectors devoraran.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada