Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Per passar una tarda de cine en família...

5 de nov. 2013

Per passar una tarda de cine en família...

Aquest novembre. tenim novetats en cinema infantil. Dues pel·lícules molt divertides que encantaran a petits grans:

De Walt Disney  i del director Rich Moore , guanyador d'un premi Emmy (creador de sèries de televisió  com "Els Simpson" o "Futurama") arriba una apassionant aventura al món dels videojocs . Durant dècades, Ralph ha viscut a l'ombra de Repara - Félix Jr , el noi bo del seu videojoc. Cansat de ser el dolent de la història, Ralph decideix canviar les coses amb les seves pròpies i gegants mans, i es llança en un viatge a través dels diferents mons i generacions de videojocs per demostrar al món que ell també pot ser un heroi. http://www.disney.es/rompe-ralph/index.jsp

El Origen de los guardianes /directed by Peter Ramsey Pero todo cambia cuando irrumpe un enemigo mortal que amenaza con destruir el mundo de los videojuegos y a la propia Vanellope. Finalmente, Ralph tendrá la posibilidad de convertirse en héroe, ¿pero podrá hacerlo a tiempo? ¡ROMPE RALPH!, el 24 de abril en DVD y Blu-ray Disney.
Aquesta aventura d’animació és una història màgica sobre uns guardians llegendaris: el jove Jack Gebre, Santa Claus, la fada de les dents, el conill de Pasqua i el creador de somnis, que s'uneixen per primera vegada, quan en Sombra, un esperit maligne, vol omplir de por els cors dels més petits, l'equip dels Guardians intentarà evitar el seu objectiu i defensar la innocència dels nens. Plena d’acció sense límits i diversió, aquesta brillant pel·lícula per a tots els públics és un entreteniment amb humor i aventura però també amb molta tendresa. És una defensa a la imaginació dels infants que els adults moltes vegades oblidem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada