Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: El Gènius prepara el Carnestoltes

11 de febr. 2014

El Gènius prepara el Carnestoltes

Si vols saber-ho tot de la festa amb més disbauxa, ja pots consultar el nostre apartat especial dedicat a la festa de Carnestoltes.

Aquest any comença el 27 de febrer amb el Dijous Gras i s'acaba el dimecres 5 de març amb l'enterrament de la sardina. La majoria de desfilades de Carnestoltes es realitzaran el cap de setmana dels dies 1 i 2 de març.

A l'especial, hi trobaràs informació sobre les diferents celebracions que tenen lloc arreu de Catalunya i del món. Podràs viure aquesta època esbojarrada de l'any amb cançons, refranys, receptes de cuina i manualitats especialment pensades per aquests dies.

El Gènius, la Valentina, el Bit i el PlayMe segur que voldran disfressar-se. Ells mateixos també poden convertir-se en una bona disfressa i per això hem posat a la teva disposició unes màscares que pots pintar i retallar. També podràs consultar una guia de lectura inspirada en el Carnaval, així com un article de la revista Tretzevents.
Recorda, a més, que pots cercar les activitats d'aquests dies a les biblioteques, veure novetats que han arribat a les biblioteques i algunes recomanacions de llibres inspirats en el Carnestoltes.

Tota la informació al web del Gènius!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada