Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Noves històries pels menuts de la casa

5 de març 2014

Noves històries pels menuts de la casa


El Llibre dels porcs / Anthony Browne
Avui us volem recomanar un llibre sobre com ens hem de comportar i com hem de valorar la feina de la persona que ens fa el menjar, ens renta i planxa la roba i vigila que no ens falti de res. Una família de quatre membres: la mare i el pare, que treballen fora de casa, i dos nens que van a escola. 
Cada dia la mare els prepara l’esmorzar, fa els llits i neteja abans d’anar a treballar, mentre que els fills i el pare només demanen. Ningú l’ajuda ni li dona les gràcies i només fan que exigir. Però un dia els nens tornen de l’escola i ningú els espera. Quan arriba el pare no troba el sopar fet i els dos nens estan morts de gana. Només troben una nota que posa: Sou uns porcs. Que faran ara els dos fills i el pare sense algú que els cuini, netegi, renti la roba i endreci?

Com veu un nen l’arribada d’un germanet a casa? Aquest llibre ens mostra de forma molt divertida com viu un nen petit els canvis que es produeixen en una casa quan arriba un nadó. El pare confon la pasta de dents amb la crema, la mare va posar sal a les maduixes en comptes de sucre, i a més, estan molt i molt cansats. A casa passen coses molt estranyes!

La Coral de les granotes / Luc Foccroulle i Annick Masson
Formar part de la coral és el somni de totes les granotes de l’estany. L’Arlet té una veu sublim, però és massa petita. La Berta, en canvi, té un cos de cantant, però canta molt malament. Que faran aquestes dues amigues per fer realitat els seus somnis? Dons treballar en equip i ser fidels a un mateix!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada