Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Visca el llibre infantil!

25 de març 2014

Visca el llibre infantil!

Amb motiu del dia internacional del llibre infantil, la biblioteca ha preparat un seguit d'activitats dedicades als autors de literatura per a infants, als que il·lustren les històries d'aquests autors i sobretot als petits lectors i lectores. Felicitats en el vostre dia!

Exposició: Il·lustrar per llegir 
amb Maria Rius
Del 2 al 25 d’abril
A la Biblioteca Torras i Bages i 
al Claustre de Sant Francesc.
Visites escolars, del 7 a l’11 d’abril. Cal concertar dia i hora trucant prèviament al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca (93 890 04 59) de 9 a 14h de dilluns a divendres.
Comissariat i textos: Joaquim Noguero; Realització vídeo: Bàrbara Raubert; Fotografies: Maria Rius, Francesc Meseguer, J. Noguero i Fina Carol; Agraïments: Alfred Pérez-Bastardas i el programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca.

Taller per a infants: Personatges enllaunats 
Dissabte 12 d'abril a les 11 h, a la Biblioteca Torras i Bages.
Per a nens i nenes a partir de 6 anys.
Inscripcions prèvies. Places limitades
A càrrec dels il·lustradors Eva Sans, Anna Mongay, Lluís Masachs i Mercè Galí.
Coordina i presenta l'acte: Pere Martí i Bertran.
Triarem un personatge i el posarem dins d'una capsa, com si fos una sardina enllaunada. Una capsa de llumins es convertirà en una cosa ben especial. Podrà ser el que vulguem, un animal, una persona, un personatge del nostre imaginari indescriptible i fantàstic... Aquí teniu el peix i vosaltres segur que teniu moltes més idees de coses que les podem fer créixer i allargar... Ningú no ho sabrà fins que estiri la beta. Quina mena de bèstia s'amaga dins la nostra capsa? T'hi atreveixes?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada