Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: De gran vull ser escriptora

7 de jul. 2014

De gran vull ser escriptora

Us presentem una nova col·lecció que ens ha arribat a la biblioteca, l'Anna Ànec escrita per la famosa escriptora Care Santos. Si us agraden les històries d'aventures i acció, on els personatges són un grup d'amics que viuen mil i una situacions i amb tendència a fer el que no han de fer t'encantarà l'Anna!

Des de que un dia la seva àvia li va assegurar que de gran seria escriptora, l'Anna ha començat a buscar històries amb l'ajut de les seves dues millors amigues, la Frida i la Sarai, i el Teo, el seu cosí. En la seva primera aventura donaran un cop de mà a la Diana i la Nàdia, dues bessones molt excèntriques i despistades...

És dissabte i l'Anna ha decidit aplicar el seu únic, personal, infal·lible i inigualable mètode per combatre l'avorriment. Endevineu de què es tracta? Sempre fica els nassos on no l'hi demanen! I les seves dues amigues de l'ànima no pensen deixar-la sola en la seva empresa... Aviat descobriran que una simple botiga de mobles pot ser... el lloc més emocionant del món!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada