Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Premi Aurora Díaz-Plaja

15 de set. 2014

Premi Aurora Díaz-Plaja

El proper diumenge dia 28 de setembre tindrà lloc, a Vilafranca del Penedès, el lliurament del XIII Premi Aurora Díaz-Plaja d'articles d'anàlisi, estudis o investigacions sobre literatura infantil i juvenil catalana, que convoca l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Aquest Premi, que arriba a la tretzena edició, és l'únic guardó existent que reconeix i posa en valor tasques tan necessàries com són la crítica i l'estudi sobre literatura infantil i juvenil en llengua catalana. La nòmina de guanyadors del Premi Aurora Díaz-Plaja inclou els principals noms d'arreu dels Països Catalans en aquest àmbit: Josep M. Aloy, Jaume Aulet, Montserrat Castillo, Teresa Duran, Pilar García Aparicio, Teresa Mañà, Pep Molist, Margarida Prats, Teresa Rovira, o Caterina Valriu, entre altres.

Enguany, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha organitzat una jornada especial, dirigida al públic familiar.

El contacontes Pep Tort i la il·lustradora Mercè Canals presentaran un espectacle creat especialment per a l'ocasió, en el qual Pep Tort explicarà un conte, mentre que Mercè Canals l'il·lustrarà en viu. Els nens i nenes que hi assisteixin es podran endur un punt de llibre de record, i també se sortejarà la il·lustració.


Diumenge, 28 de setembre
12 del migdia, a la Plaça Jaume I (davant del Vinseum)
Vilafranca del Penedès

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada