Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: El Gripau Romeu, serà un príncep?

29 de des. 2014

El Gripau Romeu, serà un príncep?

Va succeir un bon dia, de sobte, com per encanteri. Mentre dormia la migdiada, en Romeu va tenir un somni i es va despertar sent un encantador príncep. Bé, això és el que ell pretenia, perquè per fora res feia endevinar una metamorfosi tan ràpida, ni tan sols un pèl despentinat. Per als habitants de l'estany, en realitat, Romeu seguia sent el mateix vell gripau amable de tota la vida.
Només la seva dona es preguntava: «Com se li haurà ocorregut tal disbarat? Qui li haurà ficat al cap una idea semblant?». Segons deia una granota, una mica xerraire, calia retrocedir a la infància de Romeu, quan la mainadera li explicava contes de fades malèfiques i de prínceps penitents. Qui sap? Potser la granota tenia raó...

Aquest conte pertany a la col·lecció “Bestioles Curioses” que viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens fa viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

Antoon Krings
Blume 2013

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada