Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Novetats per als més menuts!

18 de febr. 2015

Novetats per als més menuts!

Aquí teniu unes propostes molt divertides per als més menuts de la casa. Són quatre llibres destinats a infants fins els 4 anys que us faran passar una bona estona sense deixar d'aprendre coses noves.

Aquest conte explica la història de de dos amics artistes que troben la feina de l'altre totalment equivocada. Cap dels dos cedeix en elogiar la feina de l'altre i tot el dia s'esbatussen. Arribaran a entendre el valor de la feina dels altres i a apreciar les coses diferents que fan els altres? Aquest llibre ens acosta a gran pintors com Picasso o Van Gogh.

En Nil no entén que els seus pares sempre li diguin per què a tot. Masses "per què" poden arribar a ser irritants, tant pel Nil com per als seus pares.

Los cinco desastres de Beatrice Alemagna i ens explica la història de 5 desastres que mai a la vida havien aconseguit res de res, ni tenien ganes de fer res per canviar-ho. Però un dia, sense saber d'on, arriba un senyor sensacional i genial, que els fa veure que potser si que són especials.

Aquí hi ha monstres de Jonathan Emmett. El capità Tallacolls porta a la seva tripulació cap a la recerca d'una illa on s'amaga un tresor. Els pirates l'adverteixen de que en aquella illa hi ha monstres, però el capità no els escolta. Que passarà? Finalment el capità farà cas dels seus pirates?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada