Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Al·lèrgies i intoleràncies als aliments

9 de març 2015

Al·lèrgies i intoleràncies als aliments

¡Mamá, me pica! de Núria Canturri vol ser un manual o guia per a pares i mares novells en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries del seu fill.

En Pau és un noi de 15 anys, al·lèrgic a molts aliments (APLV, ou, llegums, marisc...). Això ha fet canviar radicalment la vida de tota la família, que no ha pogut baixar la guàrdia en cap moment.

En aquest llibre Núria Canturri, mare d'en Pau, comparteix les seves experiències, descobriments, receptes, reflexions i solucions pràctiques: què fer en cas de que al teu fill li detectin una al·lèrgia, quina diferència hi ha entre una al·lèrgia i una intolerància, com cuinar per ell i la família, com interpretar les etiquetes al supermercat, quines instruccions donar a la cuina de l'escola, com menjar fora de casa o com anar de colònies. 

Aquest llibre s'ha escrit amb l'assessorament del Dr. Carlos Pedemonte Marco, pediatra i especialista en al·lèrgies de l'Hospital de Nens de Barcelona.

Si esteu interessats en el tema de les al·lèrgies alimentàries podeu trobar altres llibres a la biblioteca. Us deixem l'enllaç al catàleg.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada