Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: L'Elvis Riboldi i el Dr Proctor a la biblioteca

17 de març 2015

L'Elvis Riboldi i el Dr Proctor a la biblioteca

Ja tenim a la biblioteca una nova peripècia del nostre estimat, inquiet i aventurer Elvis Riboldi. És el setè llibre de la col·lecció i porta per títol Jo, Elvis Riboldi i la màquina del temps escrit per Bono Bidari.
En aquesta ocasió l'Elvis i en Boris viatgen en el temps fins a un passat remot: sense videojocs, sense mòbils, sense dvd, sense Diaris de Crek, ni Feromino Splinton. Sense Internet! Benvinguts al 1977.

I també us volem presentar el nou cas del Doctor Proctor titulat, El Doctor Proctor i la banyera del temps escrit pel gran escriptor Jo NesboEn resum en aquest llibre trobaràs: la Lise i en Bolet amunt i avall, un doctor Proctor enamorat, la seva enamorada que desapareix, una persecució esbojarrada, uns viatges en el temps al·lucinants, uns terribles hipopòtams francesos, el superciclista Eddy, pólvores tirapets, una dona sinistra amb una cama de fusta i un patí que grinyola, Napoleó, Joana d'Arc, guerra, amor i mort. A més, la dosi justa de caps tallats, crema de bruixes i bigotis ensopits.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada