Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Novetats per a mares i pares

5 de maig 2015

Novetats per a mares i pares

En aquest post volem donar a conèixer totes les novetats de mares i pares que ens han arribat els últims dies. Hem agrupat tots els llibres i us els presentem tots junts amb una breu descripció. Ja els podeu trobar tots disponibles a la sala infantil de la biblioteca. A més els propers dies teniu una petita exposició a la mateixa sala amb aquests llibres per tal de fer-los més visibles dins la sala infantil.


"Qui no s'ha trobat alguna vegada en la situació d'haver d'explicar al seu fill d'on venen els nens o què fa aquella parella de la tele? Situacions incòmodes que molts pares temen o eviten, i a els que moltes vegades responen amb el títpic "ja t'ho explicaran a l'escola" o "ja ho sabràs quan siguis gran". Situacions que s'han d'afrontar amb naturalitat i com a part de l'educació bàsica que els pares han de donar als seus fills." 

"(...) Tenir un fill és una de les experiències més comuns de la humanitat, però estem pitjor preparats que mai per aquest canvi. Vivim obstinadament d'esquenes a la nostra pròpia naturalesa, tan dependent de les cures dels demès. I quan, de cop, l'evidència d'aquesta vulnerabilitat es fa carn en el cos dels nostres fills, tot es mou. És el nostre interior emocional el que ha de fer tot el treball per a redirigir tota aquesta experiència insòlita? Es potser més coneixement expert el que ens falta?"

"La paternitat fa temps que va deixar de ser un acte fortuït. Abans s'aprenia a ser pare o mare amb el dia a dia: amb l'experiència es tirava endavant i un se'n sortia com bonament podia. Avui no. Avui ser pares és una decisió presa a consciència, planificada al detall, que requereix formació contínua i que cal exercir amb hiperresponsabilitat, fins al punt de generar pressió constant i por del fracàs."

La Lactancia natural / Hannah Lothrop ; revisado y actualizado por Vivian Weigert ; prólogo Michael Lukas Moeller
"El contacte primerenc i intensiu que fa possible la lactància té un valor incalculable per a la relació de la mare amb el seu fill. Aquest llibre proporciona informació als joves pares abans i després del naixement, de forma competent, extensa i actual."

Niños : instrucciones de uso : el manual definitivo / Rocío Ramos-Paúl y Luis Torres
"Estem preparats per ser pares? és una pregunta clàssica a l'hora d'enfrontar-nos al fet de tenir un fill. Una cosa que, en principi, hauria de ser un instint natural resulta molt més difícil del que es pot pensar. (...) En aquest context, la psicòloga Rocío Ramos-Paúl i Luís Torres han confeccionat aquest manual."


Les 100 llistes per a pares i mares : el mètode checklist / Natàlia Foguet Plaza, Martina Ros Solé, Petit Explorador
"Per a nens de 0 a 3 anys. És un llibre imprescindible per a tots aquells que espereu un fill o tot just l'acabeu de tenir. Si seguiu l'efectiu mètode checklist trobareu totes les llistes imaginables que us facilitaran el dia a dia en aquest nova etapa que ara comenceu"

"Vaig escriure els meus llibres per a ajudar als pares a lliurar-se de normes i prejudicis, a fer, sense por, el que el seu cor i els seus fills els demanen."

"La lectura i l'escriptura són eines imprescindibles en el desenvolupament del teu fill, i ajudar a aprendre a llegir i escriure és la millor manera de donar-li suport en els seus començaments. El mètode Montessori no només li garanteix que el seu fill aprendrà amb rapidesa i seguretat, sinó també que gaudirà fent-ho. En aquest magnífic i oportú llibre, Lynne Lawrence, una de les professionals més destacades del Mètode Montessori, posa a l'abast de tots els pares els beneficis d'aquest sistema."

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada