Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Les maletes i els contes de la Zum Zum

11 de juny 2015

Les maletes i els contes de la Zum Zum

Les Maletes de la Zum Zum que la nostra mascota va portar a totes les escoles de Vilafranca, van tornant a la biblioteca, de mica en mica. Aquest curs els alumnes de 1r i 2n de primària han trobat contes i llibres de coneixements sobre animals, revistes, contes en anglès, una pel·lícula i un CD de música.

Un cop totes siguin aquí, la Zum Zum prepararà les Maletes per al curs 2015/16 i farà una tria acurada de contes fantàstics: els monstres, els castells encantats, les bruixes, les sirenes i tot d'éssers de l'imaginari faran cap a les cases dels infants vilafranquins.

La Zum Zum està molt contenta i agraïda perquè els tutors de cada classe ens han explicat que les famílies quan han rebut la maleta s'ho han passat molt bé i que valoren molt positivament aquest projecte.

Cada curs, a més, les aules que reben la Maleta de la Zum Zum, elaboren, entre tots els infants, un conte que te com a protagonista la Zum Zum i el tema de la maleta, enguany els animals. A la biblioteca enquadernem tots aquests contes en un llibre i des de Sant Jordi, tothom qui ho desitgi pot venir a llegir les històries a la biblioteca o bé el pot prendre a casa fent ús del servei de préstec.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada