Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Nou cinema familiar a la biblioteca

3 de jul. 2015

Nou cinema familiar a la biblioteca

Ara que ja han començat les vacances la biblioteca us vol recomanar algunes pel·lícules per gaudir durant l’estiu. Ja sabeu que tenim un bon grapat de pel·lícules a la sala infantil que podeu agafar en préstec quan vulgueu.


Beethoven: la búsqueda del tesoro dirigida per Ron Oliver
Prepara't per a udolar de riure amb aquesta nova comèdia protagonitzada pel sanbernat preferit del món sencer, l'autèntic i genuí Beethoven! Després d'un autèntic desastre durant el rodatge d'una pel·lícula, el benintencionat gos i el seu entrenador Eddie, se’n van cap a casa, però es queden tirats en un petit poble coster. Quan Beethoven es fa amic d'un noi del lloc i l'ajuda a trobar el mapa d'un tresor pirata perdut, s'embarquen en una aventura en què participarà el poble sencer.

Torna la intrèpida Caputxeta Vermella en una pel·lícula plena d'humor, aventura i acció. La Caputxeta Vermella està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat "Les germanes Hood", quan rep la trucada del seu amic Flippers Girón, cap de l'Agència "Avui Estem Alegres". Els nens Hansel i Gretel han estat segrestats per una malvada bruixa i només Caputxeta pot fer-li front. Acompanyada per l'Àvia, el despistadíssim Llop i la seva inseparable companya, Balita, Vermella emprèn una fabulosa aventura per rescatar aquests dos nens innocents i acabar d'una vegada per totes amb la malèfica bruixa.

Antboy: el pequeño gran superhéroe dirigida per Ask Hasselbalch
Imaginat convertit en superheroi de la nit al dia. Tenir superpoders, poder canviar el món, lluitar contra la injustícia i fer del món un lloc millor. Això li passa a en Pelle, un tímid nen de 12 anys que es mossegat per una formiga molt especial. Amb l’ajuda de Wilhem, un fanàtic dels còmics, Pelle crea una identitat secreta com a súperheroi.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada