Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Tres llibres, tres somnis fantàstics

3 d’ag. 2015

Tres llibres, tres somnis fantàstics

Aquí teniu tres novetats molt especials per a petitons de 3 a 6 anys:


Color Animal de Maya Hanisch i Agustín Agra; aquest preciós àlbum il·lustrat ens mostra els colors de cada animal i la importància que tenen en la natura. L’ós polar té el pelatge de color blanc per confondre’s amb la neu i poder caçar sense ser vist; els colors de la cua del paó mascle semblen preciosos ulls blaus i verds per enamorar les femelles, etc. tot un seguit de curiositats sobre el color dels animals.

Quin vent! escrit i il·lustrat per Rob Biddulph; aquesta història ens explica les peripècies d’un pingüí que vol fer volar el seu estel. Amb un cop de vent molt fort, s’enlaira el seu estel però ell també. Els seus amics proven d’ajudar-lo i van darrera d’ell. Tots penjant d’un estel faran un gran viatge.

Ets pols d'estrelles d’Elin Kelsey amb la col·laboració artística de Soyeon Kim. Deixa’t emportar per un text poètic i un treball artístic evocatiu i descobreix els vincles sorprenents que tots tenim amb la natura. Des de l’aigua que beuen fins els arbres on s’enfilen, els nens estan connectats amb el món natural d’una manera sorprenent i intensa. Aquest llibre desperta la imaginació dels infants, enceta converses i meravella lectors de totes les edats.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada