Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Cartes d’amor de 0 a 10

30 de des. 2015

Cartes d’amor de 0 a 10

L’Ernest té deu anys. Deu anys de buidor, ja que la seva mare va morir el dia que ell va néixer, i el seu pare ha desaparegut. Deu anys d’avorriment. La vida amb la seva àvia, de nom Precieuse, no té cap alicient: escola, dinar, deures, sopar. Ni telèfon, ni televisió. L’única distracció és una misteriosa carta que l’avi de l’Ernest havia enviat des del front durant la guerra, i escrita amb una lletra indesxifrable.

L’Ernest és un bon estudiant, solitari i tristot, per no dir mut. Això fins el dia que Victoire de Montardent arriba a la classe i es fixa intensament en ell. Perquè l’Ernest és un noi guapo i d’això ja se n’havien adonat les noies de classe.

Susie Morgenstern (1945, New Jersey). Després d’estudiar al seu país natal i a Israel es va instal·lar a França, on treballa com a professora d’anglès a la Universitat de Niça. Les seves novel·les exploren la vida quotidiana dels joves, la lluita per ser acceptats pel grup, les relacions amb la família i els amics, l’amor, l’escola, les inseguretats i les pors, així com el desig de viure intensament un dia rere l’altre malgrat les dificultats.


Aquest llibre ha rebut diversos premis entre els quals destaquen “Totem Novel·la 1996” atorgat pel Salon du Livre de Jeunesse de Montreuil, a França, i el “Premi Llegir a l’Escola 1997”, a França.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada