Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Per Nadal... llegim

16 de des. 2015

Per Nadal... llegim

Per aquestes festes de Nadal us recomanem dues lectures perfectes per a joves lectors entre 6 i 9 anys.

Aquest llibre explica la història d’una família que sent la veu d’una nena boliviana que busca una mare. Tota la família, agafen un vol pera anar a l’altre costat de l’Atlàntic a recollir-la, impulsats per la veu de la petita, que arriba a través de les estrelles... O de les emocions?

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és coneguda pels seus llibres tant per a adults (El final del joc, Atrapada al mirall) com per a joves (les sèries Carlota i Emi i Max) i nens (Busco una mare, les sèries La tribu de Camelot i La fada Menta). És una de les escriptores més reconegudes i premiades de la literatura catalana actual.

A la ciutat dels llops blaus tot, absolutament tot, és de color blau. Els llops blaus fan sempre el mateix de la mateixa manera i a la mateixa hora. I, no cal dir-ho, detesten les sorpreses. Però un bon dia es presenta a la ciutat un llop que desconcerta a tothom. I és que, a banda de ser vermell i anar amb una bicicleta vermella, és alegre, riu a tota hora i, sobretot, sap xiular de mil i una maneres. Els llops blaus no havien vist mai res semblant! I ara què faran? Treure’s de sobre aquell llop tan sorprenent, o potser al final acabaran contagiant-se dels seus costums estranys?

Aquest conte sobre la diversitat i l’inconformisme, distingit amb el prestigiós premi “Nati per Leggere”, ha estat escrit i il·lustrat per l’italià Marco Viale, un artista tan original i creatiu com el llop vermell del seu relat.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada