Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Atents com una granota!

18 de febr. 2016

Atents com una granota!

Els nens sovint estan inquiets i dispersos. A alguns els costa adormir-se i n’hi ha que fins i tot pateixen estrès. Com els podem ajudar a calmar-se, concentrar-se, relaxar-se...? 

La meditació és una eina senzilla i eficaç, que s’adapta a totes les edats i aporta beneficis immediatament. D’això mateix tracta Tranquilos y atentos como una Rana d'Eline Snel, d’ajudar a pares i mares a ensenyar als fills la practica del mindfulness: trobar la tranquil·litat en qualsevol moment, relaxar-se, centrar-se en el que estan fent, gestionar les preocupacions i els sentiments, desenvolupar la paciència, sentir-se més segurs i fins i tot dormir millor. Un llibre amb històries i exercicis molt senzills per practicar a diari i ensenyar a viure la vida amb consciència. L’autora ha basat les seves tècniques amb el mètode desenvolupat per Joan Kabat-Zinn.

Publicat el 2012, per pares i mares amb fills entre 5 a 12 anys, ja se n'han venut més de 200.000 exemplars en 27 països. El 2014 Eline Snel va publicar la segona part, titulada Respireu: mindfulness per a pares amb fills adolescents.

Aquesta recomanació forma part del recull Un cop d'ull a... Mindfulness.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada