Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Els nostres infants, l'alimentació i l'ús de la tecnologia

15 de febr. 2016

Els nostres infants, l'alimentació i l'ús de la tecnologia

Pares i mares, us recomanem molt la  lectura d'aquests dos llibres que resolen dubtes en dos àmbits molt importants de l'educació dels infants: l'alimentació i l'ús de les noves tecnologies:


El teu fill/a té problemes de sobrepès? O, és dels que no vol tastar pràcticament res? Costa que mengi fruita i verdura? Et fa patir que això li pugui provocar problemes de salut? Vols saber què pots fer per aconseguir que el teu fill tingui uns bons hàbits alimentaris?

Aquest manual per a pares i mares, dóna les claus per aconseguir que els infants adquireixin uns hàbits saludables: implicar-lo en tot el procés alimentari, assolir coneixements bàsics de nutrició, elaborar el menú setmanal, fer la llista de la compra, anar al mercat, cuinar i, finalment, gaudir d’un bon àpat en família.




La tecnologia s'ha introduït a les llars ràpidament gairebé sense donar temps a reflexionar sobre els efectes que produeix en els hàbits dels nens i en el desenvolupament del cervell. Els nens dediquen cada vegada més temps a fer servir tauletes o mòbils dissenyats per captar la seva atenció i als pares els preocupen els possibles efectes adversos que pot comportar un ús descontrolat de la tecnologia.

Educar en l'era de la dispersió digital estableix com a punt fonamental la diferència entre l'atenció voluntària i l'atenció involuntària. L'enfortiment de l'atenció voluntària determina l'èxit futur. A través d'una sèrie de pautes clares els pares sabran com ajudar els seus fills a prendre consciència i a controlar la seva pròpia atenció i, d'aquesta manera, a construir millors ciutadans digitals i famílies més harmonioses.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada