Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Noves històries per fer grans lectors petits

24 de febr. 2016

Noves històries per fer grans lectors petits

Per a tots els lectors que ja han llegit totes les historietes del ratolí Stilton o pels que voleu iniciar-vos a l’immens plaer de la lectura, us recomanem uns títols ben diversos i entretinguts. Feliç lectura!

Un simple treball de l’escola, escriure una redacció sobre la professió dels seus pares, es converteix en el punt de partida del nou i divertit cas de la banda de petits investigadors, els Poca Lipsis. La mare d’en Ramón es advocada, una dedicació que li sembla molt misteriosa: arriba a casa amb la seva maleta negra plena de papers, que no deixa que ningú toqui i pel matí la torna a agafar i marxa corrents cap als jutjats. Així que en Ramón, juntament amb els seus amics, decideix investigar a “aquella estranya dona” amb el que conviu.

Alícia per a infants / Lewis Carroll ; Sir John Tenniel
Publicada per primer cop el 1890, aquesta Alicia per a infants va ser la primera edició en color adaptada especialment per a menuts. Lewis Carroll va reescriure i simplificar el relat original, publicat vint-i-cinc anys enrere, i john Tenniel va tornar a dibuixar vint de les seves emblemàtiques il·lustracions. El resultat d’aquesta col·laboració és una deliciosa experiència que convida als infants a gaudir alhora amb les imatges i el relat. Aquest llibre continua essent una esplèndida introducció a Alícia al País de les meravelles que captivarà lectors de totes les edats.

I a més...
Inventari de contes amb text de Joan Mitjons i il·lustracions de Júlio Aliau.
El Oso que no estaba d’Oren Lavie amb il·lustracions de Wolf Erlbruch.
Pesadilla antes de Navidad escrit i il·lustrat per Tim Burton.
El Planeta de la cajita de música / Akihiro Nishino ; traducción del japonés: Marina Bornas Montaña.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada