Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Els dracs als llibres

12 d’abr. 2016

Els dracs als llibres

Amb Sant Jordi tan a prop, no volem deixar passar l'ocasió de recomanar-vos dos llibres sobre dracs que encantaran a petits i grans:

Ideal per a nens i nenes de 5 a 8 anys, en forma d’àlbum il·lustrat genial, divertit i bonic, el llibre es presenta com un catàleg de dracs fet a base de rodolins la mar de simpàtics. De ben segur que serà un èxit entre els més petits! 
Hi trobareu el drac de la llacuna que mira la lluna, al drac que guarda els somnis en un pot, a un drac que va aprendre a anar en bicicleta... Una singular col·lecció d'aquestes criatures gegantines que agraden per igual a menuts i grans.

En aquest llibre, pensat per a nens i nenes a partir de 10 anys, l’autora fa un recull de poemes inspirats en les tradicions antigues i altres de més festives. Els poemes són de fàcil memoritzar i així podreu celebrar la llegenda de sant Jordi amb un pessic d’humor. Aquest llibre forma part de la col·lecció “la formiga vermella” on hi consten altres títols com: Peripècies d’un rescat, les sargantanes negres o un embolic de rates i gats, entre d’altres.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada