Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Joies de la Sala Infantil

26 d’abr. 2016

Joies de la Sala Infantil

Ja tenim tres petites joies més pel racó de “Les estrelles de la Sala infatil”. Acaben d’arribar aquests contes que pel seu format, per la seva il·lustració i pel seu contingut, han passat a formar part de la petita secció de joies literàries.

Dos d’aquests llibres són contes clàssics com l’Alícia i el conte de Pinotxo i l’altre és un conte que recull històries sobre 15 gats molt diferents. Tots tres llibres són obres d’art que no només s’han de llegir, s’han de viure, s’han d’experimentar. Només fent un petit cop d’ull ens hem emocionat amb tots ells.

Aquí teniu un breu resum dels tres contes que podeu trobar a la sala infantil de la biblioteca, al racó de les estrelles:

Llibre de poemes il·lustrat en el que el duet Pérez i Lacombe retraten la personalitat de 15 gats amb talents, capricis i obsessions que els acosten més que mai al gènere humà. Graciosos, afectuosos, testarruts, una mica maquiavèl·lics i, per suposat, molt independents.

Com a qualsevol nen al Pinotxo li agrada fer trapelleries, desobeir i estudiar més aviat poquet. També li agrada fer allò que li ve de gust sense preocupar-se de les conseqüències. Però en Pinotxo no és pas un nen com els altres...

Alícia / Lewis Carroll  Sir John Tenniel, Harry Theaker i Diz Wallis. Baula, 2015
L’any 1865 es va publicar per primera vegada l’obra mestra de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles. Aquesta excepcional edició d’aniversari reprodueix fidelment aquell text i la seva continuació, A través del mirall i allò que l’Alícia hi va trobar, traduïts ambdós per Salvador Oliva. La curiosa Alícia, el Conill Blanc, la Reina de Cors o el Barreter figuren entre els personatges més estimats i més emblemàtics de la literatura. Les magnífiques il·lustracions originals de Sir John Tenniel, acolorides per Harry Theaker el 1911 i per Diz Wallis el 1995, i una exquisida enquadernació converteixen aquest llibre en un veritable regal.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada