Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: La Vida secreta de Rebecca Paradise

7 d’abr. 2016

La Vida secreta de Rebecca Paradise


A vegades la nostra vida és molt complicada i ens passen coses estranyes que ningú no entén. Aquestes coses que no li passen a la resta de la gent poden ser veritat o mentida, no? Per què, tots dieu sempre la veritat? En tot moment?

Aquí teniu un llibre que us farà parar bojos, no sabreu si és real o no i, el més interessant de tot, us fareu un fart de riure! A més, si us interessa, aquesta novel·la ha estat guardonada amb el Premi El Vaixell de Vapor 2015.

Úrsula és una nena d'onze anys amb una vida una mica complicada. Ha canviat diverses vegades de col·legi i la seva mare, que és una fugitiva de la justícia, va robar un quadre del museu Metropolità. No... No és així. Úrsula és una nena d'onze anys que es fa dir Rebecca i que odia als mags perquè un va fer desaparèixer a la seva mare. O és Rebecca, la famosa espia secreta, la que es fa dir Úrsula per despistar? Bé, en qualsevol cas té onze anys, cinc cucs guardats en una caixa i un gat perdut en l'espai. ¿O el gat tampoc és de veritat?

Pedro Mañas amb il·lustracions de Bea Tormo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada