Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Novetats per a pares i mares

3 d’ag. 2016

Novetats per a pares i mares

Aquí teniu algunes novetats per a pares i mares que creiem que poden ser molt útils. Tracten temes com: problemes de salut infantil, ajudar a nens que no mengen i opcions per relaxar els nostres fills. Us deixem una breu descripció i, com ja sabeu, els podeu trobar al racó de pares i mares de la sala infantil de la biblioteca.

Seguir el ritme accelerat que imposa la vida actual no és fàcil i sovint provoca estrès i ansietat, fins i tot en els nens i els adolescents. Cal que pares i mestres actuem per afavorir el seu benestar familiar i el seu rendiment escolar.
Avui jugarem a relaxar-nos planteja més de seixanta activitats senzilles i agradables, de curta durada, mitjançant tècniques bàsiques de respiració, relaxació, consciència plena i visualització, que es poden fer individualment o en grup, a casa o a classe, al matí o al vespre. Dirigides sobretot a nens i nenes de 6 a 12 anys. Inclou un CD amb activitats guiades.

Aquest llibre ensenya als pares a conèixer, detectar i entendre els símptomes i problemes de salut més habituals que poden presentar els seus fills des que neixen fins a l'adolescència. També els orientarà sobre quina és la decisió més adequada, com es pot iniciar el tractament a casa, quan s'ha de fer la consulta, quan sol·licitar ajuda i, especialment, quan s'ha de fer amb urgència. Una obra en definitiva de gran utilitat per a tots els pares, que els ajudarà a criar els seus fills amb tranquil·litat i total coneixement de causa.

La col·lecció PsicoCuentos ofereix als pares i a les persones relacionades amb els nens, pautes d'intervenció profitoses avalades per la investigació. Cada títol consta d'un llibre guia per als pares amb informació contrastada i consells pràctics sobre què fer o què no en el dia a dia, i d'un conte pel nen, amb l'objectiu d'ajudar a enfocar les seves emocions de manera positiva i divertida i a resoldre les seves preocupacions i dificultats. En definitiva, a enfrontar-se als reptes de créixer, desenvolupar-se i fer-se gran.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada