Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Comencem el curs amb novetats!

22 de set. 2016

Comencem el curs amb novetats!

Avui us presentem tres nous títols que ens han arribat a la biblioteca per joves d’11 a 13 anys. La veritat es que tenen molt bona pinta, us deixem un breu tastet i decidiu! Com ja sabeu els trobareu a la sala infantil a la primera planta de la biblioteca.

L'Últim gat birmà de Rosa Moya ; il·lustracions de Luciano Lozano.
“Des que sent uns miols misteriosos, en Charlie Parker no aconsegueix aclucar l’ull ni es concentra a l’escola. Fins que una nit, la llum violàcia d’uns ulls felins li arriba des d’una de les finestres del luxós pis de la seva veïna, la respectable senyora Margaret. Pot ser que aquesta dona hagi segrestat un gat? Mentrestant, al monestir birmà de Mandalay, el monjo budista Hui Gen es pregunta on pot haver anat el petit Hsaya, l’exemplar més jove d’una raça sagrada de gats amb uns poders increïbles.”

“Aquesta és la història d’en Mundo, un nen que va superar un atac dels llops al seu ramat, va pedalar amb una bicicleta de zelador de telefonia, es va enfilar als pals més alts com un llangardaix... Però la misteriosadesaparició del seu pare, la por dibuixada a la cara de les veïnes, el dol enigmàtic de la seva mare, les notes manuscrites als llibres... van torbar els seus somnis de futur.”

Joe i Sylvia fugen en busca d’aventures i dels snergs, unes petites criatures que viuen al bosc. Així troben no només a Gorbo l’snerg, sinó que també troben reis, cavallers, ogres i una bruixa malvada que intenta capturar-los.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada