Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Què són les Maletes de la Zum Zum?

Què són les Maletes de la Zum Zum?

El setembre de 2011 s’inicia aquest projecte dut a terme gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages i les escoles del municipi. La MALETA DE LA ZUM-ZUM és un pla que te com a objectiu fomentar la lectura entre els més petits, just a l’edat en què la descobreixen. Al llarg del curs, tots els nens i nenes de primer i segon curs de primària de Vilafranca reben a les seves cases -durant una setmana- una maleta plena de material de la biblioteca (llibres, revistes, cds, vídeos i dvds) per tal que tota la família en gaudeixi. Durant el curs 2012-2013 en total s’han posat en marxa 36 maletes per a les 9 escoles de primària del municipi i 1 de la comarca i hi participen un total de 36 mestres i gairebé 1000 alumnes.

Aquest projecte té com a finalitat incentivar el gust per la lectura, tant dels infants com dels pares, d’una forma senzilla i propera, alhora que es dóna a conèixer la biblioteca i els seus serveis. També esdevé una eina facilitadora per a realitzar activitats en família.

El pla també inicia un vincle de col·laboració entre la biblioteca i les escoles, tot treballant conjuntament per un objectiu comú i en un entorn proper.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada