Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: És hora de riure amb les noves pel·lícules de la sala infantil!

11 de juny 2013

És hora de riure amb les noves pel·lícules de la sala infantil!


HOTEL TRANSILVÀNIA: els monstres també necessiten vacances
Benvinguts a l’Hotel Transilvània, el luxós hotel de cinc estaques de Dràcula, on els monstres  i les seves famílies poden gaudir de la vida i els humans tenen l’entrada prohibida.
Però un cap de setmana especial, Dràcula convida als seus millors amics – Frankenstein i la seva dona, la Mòmia, l’home invisible, la família llop i alguns més – per celebrar els 118 anys de la seva filla, Mavis. Per a Dràcula no suposa cap problema organitzar les activitats més distretes i memorables als seus convidats llegendaris, però la festa comença de veritat quan un noi humà troba l’Hotel i la situació canvia totalment!

GRU MI VILLANO FAVORITO
En una alegre urbanització amb jardins ben cuidats delimitats per murs de fusta pintats de blanc i plens de rosers, sobresurt una casa negra amb una gespa engroguida. Aquesta és la casa secreta de Gru que, amb el seu exèrcit de petits i grocs sicaris (els minions), planeja apoderar-se del món.
Armat amb un arsenal de raigs que encongeixen i congelen, així com vehicles de combat de terra i aire, Gru està acostumat a tombar a qualsevol que s’interposi en el seu camí. Però l’arribada de tres nenes orfes i la seva determinació de convertir-lo en pare, posa en perill la seva reputació de Súper Dolent.

ICE AGE 4: la formació dels continents.
Continua la saga de més èxit del món prehistòric! L’esbojarrada persecució de l’esquirol Scrat rere l’esmunyedissa glà des dels inicis dels temps, porta conseqüències que canviaran el món: un cataclisme continental que desencadenarà la major de les aventures per a Manny, Diego i Peresós. Enmig d’aquesta agitació, en Peresós es retroba amb la seva rondinaria àvia i la manada és topa amb un estrany grup de pirates decidits a impedir la seva tornada a casa. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada