Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Què ha arribat nou a la biblioteca?

7 de juny 2013

Què ha arribat nou a la biblioteca?

Aquí teniu un breu resum de cinc històries que ja teniu a la biblioteca i que us faran passar una gran estona. Obriu els llibres i a gaudir!

A en Charlie li agraden els pastissos, perseguir gats i buscar a les escombraries… Un dia en Pep, el seu amo, el deixa tot sol a casa després de fer-li prometre que farà bondat. Però quan en Charlie es queda sol, troba un magnífic pastís a la cuina, al seu abast… què farà?
Les senzilles il·lustracions de Chris Haughton expliquen una història que tots els nens coneixen: la de cedir al seu primer impuls sabent que s’estan portant malament; i una altra que tots els nens haurien de conèixer: el penediment i l’autodomini. Però, sobretot, la lectura del conte és una estona deliciosa, gràcies a la simpatia d’en Charlie, tan semblat a qualsevol de nosaltres.

Quan en Pit i en Pat es coneixen, de seguida es fan inseparables. Riuen, juguen... s'entenen molt bé i creuen que si estan junts sempre seran feliços. Però, amb el temps, comencen a no estar d'acord, a donar la culpa a l'altre, i sovint s'enfaden. A poc a poc, s'instal·la una cosa que tots coneixem: el mal humor, que creix, creix... i de sobte, els separa. Malgrat tot en Pit i en Pat sabran trobar una solució amb molta saviesa.

Creieu que un autobús abonyegat pot fer que tots els veïns es posin d’acord? Doncs aquesta història ens mostra que sí!
Un bon dia apareix un autobús davant la porta de casa d’Stella i la seva mare decideix instal·lar-lo al jardí de casa seva. Poc a poc tots els veïns mostren interès per aquesta vella andròmina i decideixen restaurar-lo i convertir-lo en un espai per tot el veïnat.

L’artista francès Gilbert Legrand aconsegueix que els objectes més quotidians de qualsevol llar tingun vida gràcies a les seves escultures artístiques en les que unes aixetes poden convertir-se en patinadors, un obridor en una cigonya, un raspall en un cotxe, ... la seva imaginació no té límits! Un món propi on els objectes més corrents, els que tots tenim a casa, tenen ànima pròpia; on menys t’ho esperes apareix un súperheroi o una mascota que farà somriure els més petits i estimularà la seva imaginació. Us deixem amb un vídeo perquè us en feu una idea:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada