Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Còmics nous!

6 de jul. 2016

Còmics nous!

Els Kurdles és un còmic perfecte per compartir en família perquè agradarà a gran i petits. La història és ben senzilla, una osseta de peluix és abandonada enmig del bosc i haurà de buscar-se la vida. Però té sort ja que està molt a prop de Kurdleton, i diversos dels seus veïns no només la trobaran sinó que li donaran aixopluc. Entre ells, un unicorn antropomorf, un espantall i una criatura d'estranya forma que canvia de color. L'osseta és acceptada de seguida pel grup i junts s’enfrontaran a un greu problema: aconseguir que la mansió on viuen recuperi el seu aspecte, ja que ha estat envaïda per una mata de pèl que està a un pas de fer-li cobrar vida i sortir corrent.
En l'àmbit de la faula del tipus Winnie The Pooh o la novel·la juvenil El Vent entre els Salzes, el més evident de la història és l’exaltació de l'alegria de l'amistat i el treball en equip. També hi ha certa capacitat subversiva en l'obra de Robert Goodin, que tendeix a la fantasia desbordada i a la deconstrucció postmoderna dels mites.

Els minions segueixen la seva conquesta del planeta a força de ser adorables i ingenus. Després d’apoderar-se de les dues pel·lícules de Gru, com qui no vol la cosa i aconseguir que Universal Pictures els donés un film propi, han tret una línia de còmics que ja podeu trobar a la biblioteca. Són divertidíssims i als infants els encanten!

Edició a color dels còmics de Doraemon, amb la qual es podrà gaudir del personatge en el seu color original. Una col·lecció que, a més, recull històries no publicades en l'edició més coneguda del personatge. No podreu parar de llegir!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada