Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Les maletes de la Zum Zum tornen a la biblioteca!

11 de jul. 2016

Les maletes de la Zum Zum tornen a la biblioteca!

Aquests dies les escoles estan tornant les Maletes de la Zum Zum que la nostra mascota els va portar a principis de curs. Durant aquest 2015/2016 més de 35 maletes han viatjat des de la sala infantil a totes les escoles de primària de Vilafranca i algun més de la comarca!

Les famílies reben la maleta i la poden gaudir durant uns dies a casa seva. A dins hi troben: contes i llibres de coneixements, revistes, contes en anglès, una pel·lícula i un CD de música per passar una bona estona de lectura en família.

Un cop totes les maletes siguin aquí, la Zum Zum prepararà les Maletes per al curs 2016/17 i farà una tria acurada de contes sobre el món que ens envolta: els oficis, com viuen en altres països del món, l’escola, les botigues i un llarg etc. faran cap a les cases dels infants vilafranquins.

A més, aquest any, comptem amb un donatiu molt especial! Des de l’editorial Publicacions de l’Abadia de Montserrat ens han fet un gran donatiu de més de 30 revistes Piu-Piu!! Moltes gràcies per la vostra aportació, esperem que totes les famílies que rebin la maleta en gaudeixin molt.

La Zum Zum està molt contenta i agraïda perquè els tutors de cada classe ens han explicat que les famílies quan han rebut la maleta s'ho han passat molt bé i que valoren molt positivament aquest projecte.

Cada curs, a més, les aules que reben la Maleta de la Zum Zum, elaboren, entre tots els infants, un conte que te com a protagonista la Zum Zum i el tema de la maleta, enguany els animals. A la biblioteca enquadernem tots aquests contes en un llibre i des de Sant Jordi, tothom qui ho desitgi pot venir a llegir les històries a la biblioteca o bé el pot prendre a casa fent ús del servei de préstec.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada