Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Noves pel•lícules infantils

16 d’ag. 2016

Noves pel•lícules infantils

Aquí teniu la llista de les últimes pel·lícules que ens han arribat a la biblioteca. Esperem que us agradin i que us facin passar una bona estona!

Pinocho y su amiga Coco, El fabricant de joguines Geppeto, crea un ninot amb un tros de fusta i aquest es fa real convertint-se en un nen. Li posa el nom de Pinocho i comença a educar-lo de la millor manera possible. Però el nen de fusta és capritxós i està ple de idees esbojarrades i les seves entremaliadures causen problemes al barri.

Se enciende la mecha : una mini-película, Acompanya al més ràpid Monster Machine de Ciudad Axle, en Blaze, quan se’n va amb el seu conductor, en Aj. Fan nous amics, superen els enganys d’en Crusher i fan ser servir la seva velocitat, acrobàcies i intel·ligència per salvar el dia!

El circo de Peppa y otras historias, Peppa és una porqueta encantadora, petita i descarada que viu amb el seu germanet George, la seva mare i el seu pare. A Peppa li encanta jugar, disfressar-se, conèixer llocs nous i interessants i fer nous amics, però el que més li agrada es saltar al fang!

Mafalda : la pel·lícula, Els personatges del dibuixant argentí Quino ens presenten un divertit llargmetratge, amb el que podem gaudir de les seves aventures més esbojarrades, presentant una visió crítica del món dels adults.

La Vuelta al mundo con Mickey Mouse, Fes les maletes i pren el passaport. Uneix-te a Mickey, Minnie i els seus amics en el viatge llampec Around The Clubhouse World! Puja a la Torre Eiffel a França i digues "bonjour" a Mademoiselle Daisy i a Monsieur Donald Duck. Després, rescata el gondoler Goofy, que va a la deriva pel Gran Canal a Itàlia; resol el misteriós enigma de la piràmide del faraó Pete a Egipte; i coneix un drac dansaire a la Gran Muralla a la Xina. Aquesta aventura mundial demostra que és un món petit després de tot!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada