Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

El blog de la Zum Zum: Què podria llegir?

9 d’ag. 2016

Què podria llegir?

Si ja no sabeu què llegir, aquí teniu alguns dels llibres que ens han arribat a la biblioteca.

Per infants fins a 6 anys:
On és el Dudú? de Sophie Ledesma
El Nil no troba el seu conillet de dormir, el Dudú. On es deu haver ficat? Ajuda’l a buscar-lo bé per tots els racons amb la llanterna màgica.

Per a infants de 7 a 10 anys:
El Letrero secreto de Rosie  escrit i il·lustrat per Maurice Sendak
El poder de la imaginació i la seva capacitat transformadora de la realitat són els elements que utilitzen Rosie i els seus amics per reinventar-se cada dia. Jugar a ser un altre, diluir-se en diferents màscares per fer de la vida un lloc emocionant.

Es fa de dia a la granja i els animals es preparen per a un nou dia. Les gallines, els ratolins, el ruc, el porc, la cabra ... ¿la cabra? Un moment, la cabra no hi és, ha desaparegut! Els seus companys estan decidits a trobar-la però serà millor que els ajudeu. Alguna pista sobre on pot estar?

Wally i els seus amics han perdut les seves coses més preuades. Ajuda'ls a trobar-les en aquestes extraordinàries aventures amb centenars de recerques, a més de mots encreuats, laberints, trencaclosques i molts jocs més. Diverteix-te durant hores!

Per a infants a partir d’11 anys
Herois per casualitat de Laura Gallego amb il·lustracions de José Luis Navarro
Una vegada era un regne de fantasia governat per un rei i una reina que tenien una filla. Els reis, molt preocupats pel futur de la princesa Griselda, es proposen trobar-li marit. Però a la Griselda no li agraden els prínceps avorrits; ella preferiria un heroi d’aquells que fan grans proeses, conquereixen regnes i derroten monstres pertot arreu. Per tant, els reis convoquen un concurs apte només per als més valents: el qui aconsegueixi el ceptre del Gran Bruixot, que governa el País dels Espants, es casarà amb la princesa. Decidits a emprendre la missió, un original grup d’aventurers es posa en camí cap al castell del bruixot, sense sospitar els innombrables perills a què hauran de fer front.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada